COMPARATII INTRE METODE

Barbatii doresc un sistem rapid, eficient si cu rezultate permanente.

Anii de experienta in domeniu ne-au aratat ca barbatii doresc un sistem prin care sa obtina rezultate rapid, iar acestea sa fie permanente.

Exista la ora actuala mai multe metode de marire a penisului care sustin obtinerea de rezultate spectaculoase in timp scurt. Care este realitatea? In continuare vom analiza unele dintre cele mai folosite metode, eficienta lor si calitatea rezultatelor obtinute.

Atarnarea greutatilor de penis

Atarnarea de greutati de penis este o metoda primitiva, care, datorita faptului ca in timpul deplasarii forta de tractiune aplicata penisului variaza, poate conduce la leziuni si spargeri ale vaselor de sange. Metoda poate conduce la rezultate permanente dar cu marele risc ca ele sa intre in sfera patologicului (deformari necontrolate, varice etc).

Vacuum developer

Utilizarea pompelor cu vacum trebuie facuta cu multa grija, pentru ca nu numai ca o sa fiti dezamagit de rezultate dar daca exagerati utilizarea lor sau le folositi incorect puteti sa suferiti dureri, spargeri ale vaselor de sange sangerari interne.

De asemenea retineti: pompele de vacum nu au fost aprobate medical pentru cresterea in dimensiuni a penisului ci doar pentru tratarea disfunctiilor erectile.

Metodele chirurgicale

Metodele chirurgicale utilizate la ora actuala in strainatate sunt deosebit de costisitoare ele urcand costul unei operatii pana la 10.000 de euro. Primele operatii de acest gen s-au facut la sfarsitul anilor 80 in S.U.A. si majoritatea folosesc ca tehnica pentru cresterea in lungime a penisului taierea ligamentului suspensor urmata de o operatie plastica de aditionare de piele, care sa acopere noua lungime a penisului.

Aceasta metoda duce la cresterea in lungime cu aproximativ 1-2 cm, existand insa riscul ca pielea nou aditionata in urma operatiei plastice sa nu fie bine irigata aparand astfel numeroase probleme. De asemenea prin taierea ligamentului suspensor, ligament care ajuta erectia, calitatea erectiei va fi mai slaba, astfel ca in timpul ei, penisul in loc sa se orienteze in sus va atarna in jos.

Pentru obtinera unei cresteri in grosime? se fac apoi? injectii cu grasimea obtinuta din liposuctia peretelui dumneavoastra abdominal. Si in acest? caz? peste 90% din grasime poate disparea pana intr-un an.

In concluzie, metoda chirurgicala este costisitoare, dureroasa, ?periculoasa si da rezultate incerte.

Pastilele

Actionand impreuna cu dispozitivul ProExtender,?pastilele pot fi de un real ajutor in obtinerea unor rezultate rapide

Pastilele pe baza de plante sunt singurele naturale si nu ataca organismul provocand reactii adverse; ele au efecte benefice ca: marirea potentei, a dorintei sexuale, amplificarea virilitatii. Ele produc acea stare de energizare la nivelul penisului, amplificandu-i elasticitatea (capacitatea de intindere), si impreuna cu tractiunea mecanica aplicata cu ajutorul dispozitivului Andro Penis faciliteaza cresterea mult mai rapida in dimensiuni a organului sexual masculin. Astfel efectele celor doua metode se combina actionand sinergic, sustinandu-se una pe alta, si amplificand eficenta dispozitivului ProExtender.

Concluzie

In concluzie, metoda de crestere a dimensiunilor penisului cu dispozitivul ProExtender folosita ?impreuna cu pastilele VigRx,? este combinatia unica si sigura? care poate conduce la? rezultate ?permanente de crestere a penisului.

 

vigrx

4love

vigorelle

proextender

vigrxoil

promen