Semenax

Pentru mai multe detalii, vizitati www.semenax.ro

semenaxCe rol are cantitatea in crearea placerii?

Pentru a da un sens vital sanatatii, abundentei ejacularii in placerea barbatului, sa aruncam o privire la cum functioneaza climatul sexual la barbati.

Orgasmul la barbati apare la apogeul excitatiei maxime, cand o serie variata de grupuri de muschi se contracta simultan , ritmul contractiilor muschiului pubococcygeus are loc odaca cu contractiile sfincterului anal, perineu si rect, in canalul ejuaculator si in muschii din jurul penisului. Contractia muschilor e de fapt cheia care ajuta la transmiterea spermei.Primele contractii sunt mai intense si vin una dupa alta la un interval de 0.8 secunde.In timpul orgasmului contractile isi pierd din intensitate si durata lui se intampla la intervale mult mai mici.

Oricum cu cat volumul fluidului si spermei oricarui orgasm e mai mare, cu atat contractile sunt mai puternice, ducand la o ejaculare intensa.

Semenax creste volumul pana la 500%!

Imaginati-va: O crestere de 500% intr-un orgasm puternic!

Cu Semenax iti imbunatatesti:

  • Calitatea Spermei
  • Motilitatea spermatozoizilor
  • Erectii de durata mai mare
  • Cresterea generala a productiei atat de sperma, cat si de spermatozoizi.

Semenax Dubleaza, Tripleaza, Cvadrupleaza si chiar mai mult... nu numai volumul ejacularilor, dar si intensitatea si puterea orgasmelor. TE VA INNEBUNI!

vigrx

4love

vigorelle

proextender

vigrxoil

promen