Tipuri de uniuni sexuale

Tratatele de sexologie occidentale au acordat o deosebita importanta dimensiunilor organelor sexuale masculine si feminine. Cercetarile stiintifice realizate si cartile publicate pe aceasta tema nu au ajuns insa la un rezultat comun in ceea ce priveste dimensiunea medie a penisului sau a organelor sexuale feminine.

In cartea sa ?Sexologia Clinica?, englezul Trimmer subliniaza ca, ca rezultat al unor cercetari antropologice, marimea medie a penisului este reprezentata de marimi intre? 12 and 18.5 cm in erectie. in ceea ce priveste circumferinta, marimea medie este intre 8.3 si 12 cm in erectie.

Avand in vedere aceasta, este dificil sa definim un ?standard? precis, de aceea fiecare barbat este liber sa aprecieze pe cont propriu daca este multumit sau nu cu marimea penisului sau.

Conform celor mai importante tratate de sexologie orientale (Kama Sutra, Ananga Ranga)?barbatul este impartit in trei clase, in functie de marimea penisului sau.

????????? 1. Barbatul armasar: ?18 - 25 cm in erectie
????????? 2. Barbatul taur:????? ???13 - 18 cm in erectie
????????? 3. Barbatul iepure:?? ??10 - 13 cm in erectie

Femeile, de asemenea, in functie de marimea vaginului sunt impartite conform tratatelor de sexologie orientale in 3 categorii: femei caprioara, femei iapa si femei elefant.

De aceea exista trei uniuni egale intre fiintele cu dimensiuni corespondente si sase uniuni neegale, cand dimensiunile nu corespund, deci in total noua, precum este prezentat in tabelul de mai jos:

?

EGALE

INEGALE

BARBATI

FEMEI

BARBATI

FEMEI

Iepure-mic

Carpioara-mic

Iepure-mic

Iapa-mediu

Taur-mediu

Iapa-mediu

Iepure-mic

Elefant-lung

Armasar-lung

Elefant-lung

Taur-mediu

Carpioara-mic

- -

Taur-mediu

Elefant-lung

- -

Armasar-lung

Carpioara-mic

- -

Armasar-lung

Iapa-mediu

Cand femeia depaseste barbatul in marime, uniunea ei cu un barbat aflat in imediata vecinatate ca si dimensiune se numeste uniune inalta, in timp ce uniunea ei cu un barbat aflat la cel mai departat punct ca si dimensiune se numeste uniunea cea mai joasa.

Din punctul de vedere al femeii, femeia elefant si barbatul taur, femeia iapa si barbatul iepure, formeaza uniuni joase, pe cand femeia elefant si barbatul iepure formeaza cea mai joasa uniune. In uniunile joase si in mod special in cele mai joase, femeia este foarte greu de satisfacut de barbat.

Concluzie

Daca in viata ta, vei avea relatii erotice cu o femeie extraordinara, iar marimea penisului tau este prea mica in comparatie cu cea a vaginului ei, va fi foarte greu sau imposibil sa o satisfaci.

vigrx

4love

vigorelle

proextender

vigrxoil

promen